Petra en Gary

Message2heaven.com nieuws over Petra en Gary

Aan iedereen die begaan is met Petra en Gary.

Via deze site wil ik iedereen die intens met ons meeleeft en die begaan is met het vreselijke lot van Petra en Gary informeren over de laatste stand van zaken. Het is niet alleen een dramatisch ongeval, het is ook nog eens zeer complex. Het is onduidelijk hoe zaken gaan verlopen en wanneer er belangrijk nieuws is.

Via deze site zal ik het nieuws wat er is rondom deze tragedie zo snel mogelijk publiceren, zodat u ook op de hoogte blijft. Het is vanwege de enorme schare kennissen, vrienden en familieleden in binnen-en buitenland ondoenlijk om iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen. Daarnaast is het ook voor ons fijn om zaken van ons af te schrijven. Schroom niet en reageer op de geschreven artikelen. Deel de site en lees hem regelmatig. Als u naar beneden scrollt vindt u alle artikelen die tot nu toe zijn geplaatst. U kunt bij elk artikel onderaan reageren. Plaats alstublieft uw opmerkingen en gevoelens. Ze zouden het geweldig hebben gevonden.

Ton van Langeveld.

68 thoughts on “Message2heaven.com nieuws over Petra en Gary

 1. Luud Meeder / Gerard Kok

  Lieve Ton en familie,
  Pas deze week vernam ik van jouw collega, Ton, dat er in de MH17 je zus en neefje zaten. Op weg naar een fijne vakantie. Ik heb het niet eerder geweten, maar geloof me, nu geeft deze hele gebeurtenis voor ons een extra dimensie. Ton, wat wij voelen is ook door ons niet in enkele woorden te beschrijven. Wij voelen wel het verdriet dubbel. Heel veel sterkte en kracht. Liefs, Luud en Gerard, Pijnacker

 2. Anneke Lameijn

  Beste familie ,
  Ik ken jullie niet persoonlijk maar denk dagelijks aan wat een leed is toegebracht aan de nabestaanden. Ieder die aan het begin stond van een mooie ervaring werd die zeer onterecht ontnomen. Zo oneerlijk en niet te bevatten.
  Vandaag bracht ik mijn kinderen naar Schiphol voor hun vakantie. Dit keer allen met een witte roos uit respect voor de overledenen en als steun voor de nabestaanden.
  Elk woord is een woord teveel maar wij wensen jullie heel heel veel sterkte en kracht toe
  Roland, Anneke
  Ricardo
  Juriën en Eva

 3. marijke

  Lieve Ton, Anja, Britt ,Tom, familie en vrienden
  Vond het heel fijn om jullie vanmiddag even te mogen begroeten en een knuf te geven. Het is heel moeilijk als je bij de voordeur staat en op de bel drukt, maar dat was heel snel over kreeg een zeer warme deken over me heen en liefde van mensen die dit vreselijke verlies het grote verdriet en wat er nog komen gaat mee moeten maken.
  Wens jullie veel liefde,kracht en sterkte toe en als we iets kunnen doen dan weten jullie ons te wonen. xxxx

 4. Sandra

  Onbegrijpelijk
  Waarom zijn er zoveel vragen
  Waarom is er zoveel pijn
  Waarom zijn er zoveel dingen
  Die niet te begrijpen zijn

  Ontzettend veel sterkte met dit vreselijke verlies.

  Sandra Maassluis

 5. Sandra

  Beste familie, vrienden kennissen en iedereen die Gary en Petra konden….
  Heel veel sterkte met dit enorm grote verlies..! Wat mooi dat jullie deze site hebben opgericht om verhalen naar buiten toe te brengen. Ik wens jullie heel veel kracht en moed toe de komende tijd..!

 6. Maaike

  Ik wil iedereen ontzettend veel sterkte wensen met het verdriet! Voor alle vrienden en nabestaanden en kennissen!v Vind het heel goed dat deze site is gemaakt zodat iedereen op de hoogte kan blijven en het verdriet kan delen! Heb er echt bewondering voor!

 7. Bianca

  Lieve familie van Petra en Gary,

  Langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte wensen.
  Ik wilde het condoleance register gaan tekenen maar dit lijkt mij persoonlijker.
  Toen ik vorige week vol afschuw de eerste berichten over de gebeurtenis hoorde vertelde iemand dat er ook 2 mensen uit Maassluis bij betrokken waren,
  eigenlijk heel gek maar dat maakt het wel persoonlijker, later bleek zelfs dat
  Petra vroeger bij mijn zus in de klas zat en dat ik Gary wel eens gezien heb bij kennissen waar hij goed mee bevriend was.
  Dat het om 2 grote persoonlijkheden ging werd al snel duidelijk na al de berichten op FB en later ook in de krant.
  Met de selfy……..het FB bericht van Petra een paar dagen ervoor en alles wat je over deze twee geweldige mensen leest hebben ze ook bij mij een ‘speciaal” gevoel achter gelaten.
  Er zijn een moeder en haar zoon naar de hemel zijn gegaan, veel te vroeg maar voortaan herinnerd als 2 schitterende sterren!

  Lieve familie en vrienden van Petra en Gary, gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte voor de komende tijd.
  Bianca van Yperen-Souer

 8. Angie

  Lieve famillie

  Ik wil graag beginnen jullie te condoleren met dit enorm grote verlies en ik wil jullie enorm veel sterkte wensen voor de tijd die komen gaat. Het zal een lange weg zijn, welke nog te begaan is, weet dat er altijd mensen voor jullie zijn, om jullie bij te staan. Ik kende Petra en Gary niet persoonlijk maar we waren stadsgenoten. Ik schrok dan ook behoorlijk, toen ik hoorde van het feit dat er twee inwoners van Maassluis waren omgekomen bij de ramp. Ongeloof , verdriet, boosheid, geen woorden… oneerlijk ..nog een leven voor zich..samen aan hun allerlaatste reis begonnen…de hemel is twee sterretjes rijker.. Weet dat velen Petra en Gary in hun harten hebben gesloten en dat ze daar voor altijd ook zullen blijven.herinneringen gaan nooit weg. Nogmaals lieve famillie, heel veel sterkte gewenst. Weet dat ze nooit helemaal bij jullie weg zijn

 9. Peter. H.

  Beste familie, vrienden en een ieder die dit grote verdriet moet dragen,

  Ik wens jullie uit grond van mijn hart zo ontzettend veel sterkte, moed en doorzettingskracht om dit onmenselijke verdriet te verwerken en ergens ooit, heel ver in de toekomst, enigzins een plek te geven.

 10. Karen

  Lieve allemaal,
  Gary heeft op de basisschool bij mijn dochter gezeten en ik was oa overblijfmoeder daar.
  Ondanks dat ze naar een andere middelbare school zijn gegaan, bleef het kontakt en vooral de laatste tijd.
  Als ze uitgingen hoefde ik me geen zorgen te maken want Gary zorgde ervoor dat de dames veilig thuis kwamen.
  De klap is enorm vooral voor de meiden, maar hoe het voor jullie moet voelen is niet te bevatten!
  Prachtig initiatief deze site!
  Hou elkaar stevig vast en wij houden alle mooie herinneringen aan deze twee prachtmensen levend!

 11. Majorie van Katwijk

  Lieve allemaal

  Elke dag rij ik door de straat………………woorden om te troosten zijn niet te vinden,

  Achter elke traan van verdriet schuilt een glimlach van herinnering.

  Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 12. Maaike

  Lieve Anja, Ton, Britt en Bob,
  wat mooi deze site en wat knap verwoord. Heftig om te lezen, brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. Het is afschuwelijk, geen woorden voor.
  Heel heel veel sterkte! We blijven het volgen en branden kaarsjes.

  Liefs Maaike

 13. erna fisher

  Wat een mooi gebaar om dit te doen. Ik heb er geen woorden voor al die beelden spoken door mijn hoofd. En Wat een respect voir Nederland Wat Ze voor al de overledenen en nabestaanden hebben gedaan. Ik wens alle familieleden , vrienden en kennissen heel Veel sterkte toe met dit verlies.

 14. Margreet van der Knaap en Ben Bothof

  Lieve Ton en Anja,
  Van mijn moeder kregen we het vreselijke nieuws te horen dat Petra en Gary zijn omgekomen. Wij kenden jouw zus niet, maar uit de reacties van anderen komt ze over als een zeer fijne, vrolijke vrouw die zeer begaan was met anderen. Zo ook Gary die het zorgzame karakter van zijn moeder heeft meegekregen. Wij wensen jou en je gezin/ familie de kracht toe om met dit vreselijke verdriet en gemis om te gaan. Wij zien en lezen dat je veel steun krijgt en voegen daar onze steun en liefde aan toe. Ook wij staan voor jullie klaar mocht je daar behoefte aan hebben. Heel veel sterkte voor de komende tijd.
  Margreet en Ben

 15. Lianne Vlielander

  Lieve Familie,
  Onwijs geschrokken toen ik dit droevige bericht vorige week hoorde.
  De woorden schieten mij tekort, ik voel zeer met jullie mee met dit grote verlies.
  Heel veel sterkte de komende periode.
  Lianne Vlielander

 16. Carla

  Lieve Petra en Gary,
  Ik kom net terug van het Shell gebouw Weena in Rotterdam waar ik zelf nooit heb gewerkt.
  Ik was daar om een zeer verdrietige gebeurtenis van me af te schrijven in het condoleance register als oud collega van Petra. Heel lang zijn wij collega’s geweest ik in Utrecht en Petra in Rotterdam . Ik bij de bouwtechnische dienst en jij bij jouw Shell handelaren. Jij maar zeuren over wanneer de vulputdeksels bij een van jouw handelaren zouden worden vervangen….deze gesprekken werden steeds gezelliger, minder zakelijk en persoonlijker. In het Rivium in capelle zat ik op de eerste verdieping en jij beneden achter het schot….vaak kletsten we even over van alles en nog wat en lachten zo hard dat we vaak ssstttt hoorden. Ook na mijn 36 jaar Shell mocht ik erg vroeg met pensioen en hielden contact. Kom gezellig ff een bakkie doen bij me in Vlaardingen….dikke pret. Zo kwam van het een het ander en via Facebook kwamen we er achter dat Richard en Nathalie booster waar ik vaak naar binnen loop om kleding te scoren hele goede vrienden zijn. Wat een kleine wereld is het alleen is deze wereld een groot verdriet rijker en een onwijs gemis armer.
  Ik wil jullie als familie maar ook vrienden en collegae heel veel sterkte wensen bij dit grote gemis.
  Een hele dikke knuffel

  Carla Alers-Strikkers

 17. Marianne Exalto

  Familie en vrienden van Petra en Gary, Ik wil langs deze weg mijn medeleven betuigen. Ik heb Petra leren kennen als een gezellige, vlotte meid altijd in voor leuke activiteiten.

 18. miloeda

  Heel veel sterkte ik kende petra niet maar gary kende ik van gezicht wat een verschrikkelijk nieuws heel veel sterkte familie
  Het had niet mogen gebeuren maar alsnog heel heel heel veel sterkte groet
  Miloeda

 19. Jesse, Sacha en Gerard

  Lieve familie Langeveld,

  Wat een mooie indrukwekkende blog hebben jullie gemaakt.
  Heel fijn om vanuit Amerika op de hoogte gehouden te worden.

  Wij wensen jullie allemaal heel veel sterkte met dit ongelofelijke verdriet en verlies.

  Namens Jesse een hug voor Bob.

  Lieve groetjes,

  Jesse, Sacha en Gerard

 20. George van der Haar

  Wens allen die hen lief hadden veel sterkte hou de mooie herinerringen in jullie hart Only te good die young en look up becaus they are stars in heaven now

 21. Mascha

  Lieve gary zo stond je woensdag nog op de waterski met jordy en bryan en zo ben je er niet meer.
  Jordy heeft er zoveel verdriet van en zal je zo missen we kennen je al zolang via excelsior en het revius en je was altijd zo positief. Jij blijft altijd in ons hart lieve gary en je moeder

 22. Clementine Kuiken

  In deze loodzware tijd wil ook ik jullie heel veel sterkte wensen. We volgen alles op de voet. Vreselijk wat er nu bij jullie gebeurt. Een kind missen, een zus missen, een neef en een tante, een vriendin, vriend: ronduit afschuwelijk. Herinner Petra en Gary zoals ze waren, koester die herinneringen in jullie hart. Dat verzacht nu niet de pijn en het verdriet, maar helpt jullie om verder te gaan met jullie eigen levens, die des te belangrijker zijn geworden nu. Heel veel sterkte, ook namens Paul, Vera, Erwin en Tessa. We branden nogmaals een kaars voor Petra en Gary, veel sterkte en kracht, Clementine Kuiken

 23. Danitsja Jansen

  Lieve mensen! Heel erg mooi deze site ik zie elke dag bij jullie de vlag op half stok staan! Het is vreselijk wat er is gebeurd niemand kan dat ooit maar uitleggen ! Heel veel sterkte en dikke kus jullie overburen

 24. Nel Vlielander-Spruijt

  Woorden schieten tekort bij dit immense verdriet , maar laten we vooral fijne herinneringen ophalen (en die zijn er gelukkig veel) om de kracht te vinden door te gaan Petra en Gary zullen nooit vergeten worden het waren en blijven 2 bijzondere mensen door veel mensen geliefd.
  Allen heel veel sterkte en kracht.

 25. Hannie

  Lieve familie heel veel sterkte deze komende tijd en ik weet niet wat te zeggen voor wat voor troost dan ook alleen dat ik heel erg met jullie meeleef en hoop dat Petra en Gary een mooi en waardig afscheid krijgen en jullie het een plekje kunnen geven hoe moeilijk en oneerlijk het ook is en blijft heel veel sterkte ! Liefs Hannie Kuijper .

 26. yvonne van dam

  ik ken jullie niet persoonlijk maar wil de familie vrienden veel sterkte wensen ik denk er veel aan mijn buurmeisje kon gary is erg verdrietig en ook denk ik aan al die mensen die zijn omgekomen het is verschrikkelijk heel veel sterkte de komende tijd

 27. lizzy

  Lieve familie, vrienden en alle anderen waar Gary en Petra veel voor betekend hebben. Het is niet te bevatten. …onbegrijpelijk….niet in woorden te vatten. Iedereen heel veel sterkte gewenst met dit immense verdriet en veel kracht toegewenst niet alleen nu maar ook in de verdere toekomst.

 28. Anne Visser

  Gecondoleerd iedereen, knap dat u dit doet voor alle mensen. Ik kende Gary al vanaf de basisschool, de band is altijd wel gebleven, vooral de laatste tijd steeds meer, 3 weken geleden kwam die me nog ophalen om mee naar een feestje te gaan, en uiteraard bracht ie me ook weer thuis daarom ook zijn bijnaam: paps. We namen onze laatste foto die avond, waaraan je in zn ogen ziet dat ie vol leven zat, liefde, dat hij gelukkig was met alles wat die had en ook niet had. En nu ben je opeens zomaar uit het leven gerukt. Ik zag m niet in het dagelijksleven maar toch is hij één van de laatste die ik uit mijn leven wil. Van Gary wordt je altijd blij.
  Je zal zeker weten een mooi plekje hebben in het hiernamaals samen met je moeder.
  Ik wens iedereen heel veel sterkte.

 29. Helma

  Lieve familie en bekenden van Petra en Gary,

  Gary zat op dezelfde school als mijn dochter. Ik kende hem niet persoonlijk maar het nieuws over deze verschrikkelijke gebeurtenis komt zo hard aan. Het is gewoon te gek voor woorden wat er gebeurd is. Ik wens de familie en bekenden van Gary en Petra veel kracht en liefde toe om dit verschrikkelijke verlies te dragen.

 30. astrid mols

  Gary heeft bij mij op de BSO gezeten, wat een lief, vrolijk, sociaal kind was het! Ik wens jullie heel veel sterkte met het verlies van Gary en Petra! Het is echt vreselijk wat jullie is overkomen!!

 31. Arie en Tineke Rog

  Lieve Ida, Ton, familie en andere nabestaanden.

  De hele week gaat het niet uit onze gedachten. Ons buurmeisje van vroeger uit het Wipperspark samen met haar grote trots, haar zoon.
  Heel veel sterkte om dit niet te verdragen verlies te verwerken.

  Arie en Tineke Rog

 32. wilma offerman

  Iieve familie, vrienden en bekenden van Gary en Petra, ik ken jullie niet persoonlijk maar vrienden van ons jullie wel. Mijn hart huilt, wat leef ik verschrikkelijk met jullie mee.Ik denk elke dag aan jullie en aan alle andere nabestaanden van de slachtoffers .Wat een verdriet. Ik word er soms naar van. Ik wens jullie heel veel kracht , sterkte en hoop dat jullie gauw zekerheid krijgen. Ik bid voor jullie. In warme omhelzing, Wilma Offerman Maassluis

 33. marieke Burgess

  Ik kende jullie niet, maar iedere dag denk ik aan jullie en alle mensen die het leven verloren hebben . Ik probeer me soms in te denken als het mijn familie was die dit was overkomen en dat voelt zo verschrikkelijk daar zijn geen woorden voor! Ik hoop dat jullie de kracht zullen vinden om dit ooit een plekje te kunnen geven. Heel veel sterkte voor de komende tijd en rust als jullie je geliefden terug hebben en ze de rustplaats krijgen die ze verdienen

 34. Maarten

  Lieve, lieve mensen,

  Wat te schrijven in een tijd van zoveel verdriet… Het is onmenselijk en bijna ondraaglijk wat jullie geliefden is over komen.
  Ik brandt deze dagen een kaars voor hen die zijn omgekomen en terug naar “huis” komen maar ook voor jullie, nabestaanden, op dat dit verdriet, dit enorme gat ooit enigszins mag helen.

  Heel veel sterkte, liefde en kracht toegewenst.

  Maarten

 35. Renate Kinnegen

  Beste Allemaal,
  Gecondoleerd met dit verlies van jullie dierbaren,
  En wat knap hoe jullie dit allemaal verwoorden en dan die onzekerheid voor jullie
  hoop dat jullie snel duidelijkheid meer duidelijkheid krijgen
  en elke keer als er beelden verschijnen op internet of tv krijg ik dik kippenvel en een brok in me keel het is voor ons al niet te bevatten laat staan voor jullie en alle andere bekende
  ik wil jullie dan ook heel veel sterkte toewensen in deze tijd en in de toekomst
  Renate
  Maassluis

 36. Charelle van der Vlugt

  Ik wil jullie heel veel kracht en sterkte toewensen met dit enorme verlies. Mijn broertje voetbalde met gary, mooi om te zien dat jullie mensen zo op de hoogte houden. Iedere dag ben ik in gedachten bij de familie hoe zwaar het wel niet moet zijn, dit enorme verlies.

  Nogmaals heel veel kracht en sterkte voor nu maar ook zeker voor de toekomst.

  Charelle van der Vlugt

 37. Joke Kok

  Familie, vrienden en bekenden van Petra en Gary,
  Wij wensen jullie heel veel kracht en liefde toe om dit onnoemelijk verdriet te dragen!
  Sterkte allemaal!
  Joke

 38. Sanne van Leeuwen

  Beste Ton, Anja, Britt en Bob,

  Gecondoleerd met dit grote verlies en wat is dit een ontzettend mooi initiatief. Ongelovelijk dat dit kan gebeuren en wat een bizarre situatie. Ik heb Petra en Gary niet gekend, maar ben erg begaan met jullie en alle andere nabestaanden. Alle sterkte van de wereld om met dit verlies…

  Sanne van Leeuwen (verfmolen 13)

 39. gonnie

  gecondoleerd met dit ondragelijke verdriet .onvoorstelbaar wat er gebeurd. Ik kon Gary en zijn moeder niet. Maar dat maakt t makkelijker. De laatste foto van hen samen,in de cabine die niet veel later word neer gehaald. Samen een reis maken .Samen de laatste reis maken. Samen hopelijk snel terug bij jullie zijn.
  Samen met vele geliefden van hun ze ee mooie uitvaart te geven , samen met al die mensen die enorm meeleven .van nederland tot nieuw zeeland. . Over de hele wereld word gerouwd. Om al die mensen die blij en klaar waren voor een mooie vakantie.
  De beelden op tv , wat zijn ze indrukwekkend. Kippevel en een traan als je ze ziet.

  ongelooflijk veel kracht en sterkte voor nu ,maar ook voor de toekomst.
  je wilt dat ieder snel geïdentificeerd is ,maar wat zou het mooi zijn als jullie Petra en gary heel snel aan jullie worden terug gegeven.
  wat ee verdriet …

 40. Laura Wessels

  Hallo lieve familie vrienden en kennissen.

  Intens bedroeft wat een mooie vakantie had moeten zijn tussen moeder en zoon en wat zo eindigd is vreselijk.

  Ik wens jou alle kracht toe om dit verlies met zn alle te verwerken.

  Praat met elkaar.
  Huil met elkaar.
  Lach met elkaar

  Nogmaals heel veel kracht toegewenst en gecondoleerd!

  Liefs laura

 41. Els Don

  Lieve Ton Anja Brit en Bob,
  Wens jullie alle kracht toe om het leven weer verder te leven, met deze immense en oneerlijke leegte.
  Ook Jaap en ik hebben het er erg zwaar mee, ondanks we Petra en Gary niet kende is het geburen Voor ons net als voor iedereen een niet te bevatte nachtmerrie.
  Heel heel veel liefs.
  Van Jaap en Els xx❤️

 42. Els

  Lieve Petra,
  Heb je 39 jaar geleden leren kennen.
  Een prachtige levenslustige teenager, die een paar maanden een van mijn beste vriendinnetjes was.
  Je bent een paar jaar later een paar keer langsgeweest.
  Niet lang geleden, hield je me aan in de Koningshoek, daar stond ineens een prachtige vrouw en moeder, met dezelfde levenslust als toen.
  We moesten maar gauw eens een bakkie doen en bijkletsen zei je spontaan.
  Dat bakkie zal ik zeker doen, om je leven te eren.
  Rust zacht lieve Petra, samen met je zoon Gary.
  Ton en de familie heel veel sterkte met dit niet te bevatten verlies.
  Mijn oprechte deelneming.
  Els.

 43. Caroline de leeuw

  Het schokkende nieuws is bij ons allen hard aangekomen.Ongeloof…..kippevel….bizar. En dan denk je….hadden we nog maar….had ik je nog maar even gezien….was ik je nog maar even tegengekomen op schiphol want we vlogen op precies hetzelfde tijdstip.
  Lieve Petra, dank je wel voor je jarenlange trouwe vriendschap. vele mooie herinneringen heb ik aan onze vakanties samen. Jij was altijd degene die alles regelde en ons bij elkaar hield. Niets was te veel voor je of te gek. Je was een heerlijke spontane meid, altijd positief. Een groot deel van mijn jeugd …. we hebben samen veel gedeeld, gelachen en gehuild. 35 jaar. Dank je wel lieverd.
  Het is onwerkelijk dat we elkaar niet meer kunnen vastpakken, niet meer mailen of bellen.
  Wat een gemis.
  Mooi lief mens, prachtige vriendin, ik hou van je en zal je missen…..altijd in mijn gedachte.
  Een dikke knuffel ook voor Gary !!

  Lieve Ton, Anja, kinderen, moeder en fam. heel veel sterkte met dit enorme gemis.
  Veel zal er nog op jullie afkomen de komende tijd. Heel veel kracht en liefde gewenst!
  We denken aan jullie.
  Dikke kuss, Caroline.

 44. Caroine de Leeuw

  Lieve Petra,

  Het schokkende nieuws is bij ons allen hard binnengekomen en dan denk je altijd hadden we nog maar….had ik je nog maar even gezien. Als ik had geweten dat we op hetzelfde tijdstip vlogen, had ik je op schiphol nog even gezien.
  Lieve meid, ik wil je zoo bedanken voor je jarenlange trouwe vriendschap. Jij was altijd degene die alles regelden en het boeltje bij elkaar hielt om het zo maar te zeggen.Niets was te gek, niets was te veel. Soms verloren we elkaar even uit het oog maar als het contact er dan weer was , was het als tevoren. Zovele prachtige vakanties hebben we met elkaar doorgebracht waar ik nog vaak met veel plezier aan terug denk. We hebben veel met elkaar gedeeld, gelachen,,gehuild, vooral in onze jeugd, het was een hele mooie tijd en daar ben ik je dankbaar voor.
  35 jaar vriendschap!
  Lief prachtig mens, lieve vriendin, je zult altijd in mijn gedachte zijn. Ik zal je missen.
  Ik hou van je! Dikke knuffel, ook voor Gary !!
  Caroline.

 45. Paul Kuiken

  Petra,
  Je was 40 jaar geleden mijn eerste echte vriendinnetje, vergeet je nooit meer, en nu na wat is gebeurt zeker nooit meer.
  Je zult voor altijd bij me blijven.
  Ton voor jou en rest vam fam. wens jullie mijn oprechte steun en enorm veel sterkte met deze extreem bizarre gebeurtenis.
  Ik hoop dat we alles goed en snel kunnen afsluiten op een goede passelijke marnier.

  Heel veel steun, sterkte.

 46. Peter de Leeuw

  Beste Ton, Anja, Brit, Bob, mw. Langeveld en Jan
  Ton, we hebben kort even contact gehad en zeer begrijpelijk dat e.e.a. op deze wijze plaatsvind al zouden wij jullie allen heel dicht tegen ons aan willen houden om hiermee onze gevoelens te kunnen overbrengen. Woorden schieten natuurlijk te kort…….. dit is gewoon te bizar voor woorden. Veel dank voor de updates, ongelooflijk wat er allemaal bij komt kijken, we leven volledig met jullie allen mee, konden we maar wat doen, zo machteloos gevoel!
  Wij (Carolien, Daphne, Marc en ik) vertrokken donderdag 17 juli jl. nagenoeg rond dezelfde tijd vanuit Schiphol, wij met z’n vieren naar Madrid (12:20), Petra en Gary (12:14) richting KLL, we wisten dit niet van elkaar.
  Donderdag avond las ik via internet over de tragische gebeurtenis niet wetende dat beiden onderdeel waren van MH17 totdat ik met grote schrik vrijdagochtend vroeg op de Telegraaf hoofdpagina Petra’s en Gary’s naam aantrof. Wat er dan door je heen gaat is uiteraard niet te beschrijven, als familie zijnde niet maar ook als goede vrienden niet, dit kon helemaal niet waar zijn, je probeert het artikel nog 2 a 3 maal over te lezen hopende dat de vermeldde namen mogelijk op iets anders slaan ……… maar wat dan? Je hoopt dat je er volkomen naast zit maar dan wordt de realiteit duidelijk, je voelt je trillen, wat te doen, onwerkelijk maar helaas waar! Er gaat van alles door je heen ………….. jullie kennen het.
  Wat hebben wij een fijne tijd mee kunnen maken met Petra, “The leading lady”, de regelaar ster van o.a. de ski- vakanties, de baby shower, de felicitatiedienst bij mijn vader, Caro’s 50e verjaardag etc. etc. / haar bijzondere en fijne persoonlijkheid / haar enorme gedrevenheid / haar heerlijke en spontane opgewektheid, ongewoon wellicht maar gewoon Petra (on)gewoon een goed mens en wat was zij trots op haar Gary en Terecht, zoveel mooie berichten over Gary gehoord en gelezen. Waarom is hem geen langer leven geschonken, zo jong nog en talentvol? Ik kan urenlang doorgaan, dat heeft nu geen zin, ik hoop dat er op een later tijdstip gelegenheid is om bij te praten. Helaas door ons buitenlands verblijf is dat niet altijd gemakkelijk maar echter vriendschap vergaat niet. Eerst zullen jullie de komende tijd alle energie nodig hebben om dit ondraaglijk verlies te doorstaan en wij wensen jullie allen hiermee dan ook heel veel sterkte.

  Peter / Carolien / Daphne & Marc de Leeuw

  1. Ton en Anja Bericht van de auteur

   Lieve Peter en Carolien & kids. Bedankt voor je lieve verhaal. Hopen jullie snel te zien als je in Nederland bent. Het is idd een horror scenario. Je hebt mijn nummer. Bel me graag. Geniet van je vakantie. Ton

 47. Gea Vork

  Ton Anja en familie.Langs deze weg willen wij jullie zeggen hoe vreselijk we het vinden.
  Petra had dit zeker gewaardeerd deze site.Carolien en ik hebben het er pas nog uitgebreid over gehad.Door Petra hebben Frank en ik elkaar leren kennen.Zij was degene die altijd alles regelde voor ons drietjes.Het is een gedeelte van onze jeugd wat nu weg is.De juiste woorden weet ik niet,alleen dat we aan jullie denken ook aan je moeder.met een liefdevolle groet.
  Frank en Gea Vork

 48. Theo en Harrie

  Wat een indrukwekkend relaas van jullie immens verdriet! Heel veel respect voor jullie! De ontvangst in Nederland was indrukwekkend ! Peet zou het fantastisch gevonden hebben en heel wat foto’s hebben gemaakt ! We hopen dat jullie snel duidelijkheid krijgen en afscheid kunnen nemen.
  Dikke knuffel xxx Theo en Harrie

 49. Mario Peperkamp

  Tot 2000 ruim 15 jaar met Petra (en Jan) gewerkt bij Shell. De jaren daarna via het informele circuit mogen horen hoe het verder is gegaan. Laatste keer dat ik Petra heb gezien was op de boulevard van Hoek van Holland.

  En dan……. het verschrikkelijke bericht op vrijdagmorgen via Rita. Zo onwerkelijk en ruw samen met Gary uit het leven gerukt door een stel idioten.

  Wat overblijft zijn de herinneringen……..

  Zoals de foto uit 1992 van de maandelijkse Shell bowling op Hofplein waarop Petra met dezelfde mond vol lachende witte tanden staat afgebeeld als op de foto hierboven in het vliegtuig.

  Hoe machteloos moeten familie, vrienden en (oud) collega’s zich nu voelen

  Sterkte voor iedereen

 50. Ronald van beest

  Beste Ton en familie,

  Toen ik hoorde dat het Petra en je neef Gary betrof heb ik gehuild….en nog ben ik er kapot van.

  Het is misschien niet veel, maar in gedachten ben ik bij jullie en wens ik je vanuit mijn hart en met heel mijn ziel ……veel veel veel sterkte en kracht om dit enorme verlies te verwerken en hoop ik dat jullie het een plekje kunnen geven.

  Sterkte

  Ronald van Beest

 51. René & Heleen

  Lieve Ton, Anja, Bob, Britt& Tim,

  Wat zouden wij graag jullie intense verdriet verdelen over onze vriendenkring, zodat we allemaal een beetje hadden en niet jullie alles alleen! Helaas kan dat niet, maar weet dat onze deur altijd voor jullie gezin openstaat en we are just a phonecall away!
  Love you xxxx

 52. Karin

  Lieve mensen, wat een prachtige site. En wat fijn om te lezen dat er zo veel lieve mensen voor jullie zorgen. Wij wensen jullie alle kracht en sterkte.
  Ik stuur al mijn liefde naar jullie.

  Eric, Karin, Anne en Fransje.

 53. Jannie Lindeboom-Assenberg

  Een mooi initiatief, loop bij alle berichtgeving met een brok in mijn keel, en vaak tranen in mijn ogen. Wat ongelofelijk oneerlijk. Heel veel kracht en sterkte. Gr Jannie

 54. Joke Pluim

  Lieve Ton, Anja, Britt en Tim, Bob.
  Wat hebben jullie dit prachtig verwoord. Denk de hele dag aan Peet, Gar en aan jullie.
  Als ik iets kan doen zeg het mij asjeblieft.
  We houden contact en heel veel sterkte. Veel liefs van Joke XXX

  1. Sharon

   Wat heb ik heb gehuild en schiet nog regelmatig vol van al dat leed dat jullie en andere nabestaande is aangedaan. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen ook al ken ik jullie niet. Ik leef op afstand mee. Ontzettend veel sterkte, kracht en liefde toegewenst. Liefs Sharon, Maassluis

Geef een reactie