Petra en Gary

Gary……wat had ik je zo graag gefeliciteerd vandaag.

11 maart 1998……….11 maart 2015:

Lieve Gary,

Je bent vandaag jarig, maar je bent dood. Ik wil het vieren, met jou, maar dat gaat niet meer. Vandaag zou je jarig zijn, zou het feest zijn geweest. Je zou 17 geworden zijn, maar je bent er niet meer.

Dus we kunnen niets vieren, niet samen een biertje drinken. Stiekem, zonder dat je moeder het zag. In de nieuwe tuin zouden we het gevierd hebben. En weer zou het stralend weer zijn geweest.

Vandaag zou je kado’s hebben gekregen. Van iedereen maar ook verwend worden, door je moeder. Veel enveloppen met geld, om te sparen…….voor later…. …….maar later is er niet meer

We zouden eten, veel, en voornamelijk kippenpootjes. Want vandaag mag het, want je bent jarig. En we zouden lachen en je overbezorgde moeder een beetje belachelijk maken. En ze zou het door hebben maar ze vind het niet erg….. want je bent jarig.

Maar je bent er niet meer, jouw verjaardag, zonder jou. Voor het eerst, jouw verjaardag, zonder jou….het gemis is niet te bevatten. Zo lang was 11 maart een speciale dag, want jij bent jarig. Maar niet dit jaar, je bent niet meer jarig.

Altijd zal ik jouw geboortedag blijven vieren. Altijd sta ik met dat biertje voor je klaar. Er komt een moment en dan ben je er weer bij ons terug. En kunnen we je een hele mooi plek geven, samen met je moeder.

Als dat moment er is, Gar, dan zou dat het mooiste verjaardagscadeau zijn wat er is. Het duurt al zo lang, waar blijf je nou? Maar eens is het zover, en ik beloof je, op 11 maart, elk jaar, zal ik, net als dit jaar, met tranen in mijn ogen.

PROOSTEN OP JOU, LIEVE GARY!

13 thoughts on “Gary……wat had ik je zo graag gefeliciteerd vandaag.

 1. Joke Roest

  Lieve nabestaanden,
  Heel vaak kijk ik op deze site. Nog steeds krijg ik een raar gevoel , als ik Gary zo vrolijk zie, op de foto. Hij lijkt heel veel op mijn zoon , die ook nog op 10 maart jarig is. Toen ik deze foto zag, schrok ik van de gelijkenis. Vreselijk dat er nog niets van Gary bekend is.
  Vanaf 17 juli is hij in mijn gedachte. Ik hoop dat hij toch gevonden wordt, dan kunnen jullie het met een goed gevoel afsluiten. Heel veel sterkte en kracht wens ik jullie toe!

 2. Anita Vlemmings

  Ik *check* even in op deze pagina en zie het verjaardagsberichtje over Gary. Hartverscheurend….toch gefeliciteerd daarboven jongen, hopelijk samen met je moeder. Jullie zullen ook vast nu onafscheidelijk zijn. Veel sterkte familie van deze 2 toppertjes.

 3. Overblijfmoeder Brenda

  Lieve Gary,
  Ik zal je nooit vergeten XxX
  Voor jou dit gedichtje uit een liedje van Stef Bos:
  Toen ik klein was, was De Hemel ergens boven in de lucht.
  En kon je er enkel komen met een allerlaatste zucht.
  Iedereen droeg witte lakens en liep langs gouden straten.
  Over pleinen met fonteinen vol met rode limonade,
  En je vloog door witte wolken en een Engel hield je vast
  en je kon op water lopen want het water was van glas…..

 4. Marina

  Lieve Familie,
  Weer een dag met herinnering, laat zijn vreugde toe in je leven en hij zal voortijd bij jullie zijn.

  Hopelijk mag hij snel gevonden worden en een laatste rustplek krijgen. Heel veel sterkte jullie, maar ook Gary zijn geen dag uit mijn gedachte.

 5. hanneke

  Lieve ton en Anja
  Wat een gemis. Zijn geen woorden voor. Vind het heel knap zoals jullie het op papier verwoorden. Het glas hef ik met jullie mee. Heel veel sterkte voor alles wat er nog komen gaat.
  Hanneke

 6. Erica de Jong

  Lieve Gary,

  Ook al ben je niet meer hier, toch wil ik je feliciteren met je verjaardag jongen! Ik hoop dat je hierboven samen met je moeder een feestje bouwt. Liefs Erica

 7. Diana van den Berg

  Lieve allemaal,

  De 1e keer jouw verjaardag zonder:..
  Ik wens jullie het mooiste geschenk..
  Dat deze eindelijk uit mag komen!

  Ton, Anja, familie en vrienden laten we vandaag zoveel kaarsjes aansteken
  Dat ze Gary daadwerkelijk bereiken ..

 8. Clementine Kuiken

  Het had een mooie dag moeten zijn vandaag, maar het is weer een dag met een zwarte rand. We denken nog steeds veel aan Gary en Petra, maar vooral denken we aan jullie, die dit verlies moeten dragen. Heel veel sterkte nogmaals. Vanavond hef ik ook het glas voor twee flonkerende sterren.

Geef een antwoord