Petra en Gary

17 juli 2014 …………………………………17 juli 2015

Petra H. van Langeveld en Gary L. Slok

Alles is al gezegd en over alles is al gedacht. Het tastbare van jullie is langzaam aan het verdwijnen. Verleden week zijn jullie naar je laatste rustplaats gebracht. Het huis is verkocht. De meubels zijn weg. De dozen met fotoboeken en persoonlijke herinneringen zijn opgeslagen. Foto’s staan op de kast… 2 kaarsen staan erbij en branden. Dat is alles.

Vandaag 1 jaar geleden werden jullie van ons weggerukt, en nu… foto’s op de kast.

Er gaat geen dag voorbij zonder tranen. Geen dag zonder een glimlach. Geen dag zonder boosheid en verdriet. Geen dag zonder jullie… maar dan in gedachten.

Alles is al gezegd. Al een jaar lang. Maar ik wil het nog een keer zeggen: ik mis jullie!! Wij missen jullie. We willen niet alleen naar die foto’s kijken en iedere keer de kaars aansteken. Ik wil je glas volschenken, je lach horen en met jullie knuffelen.

Ik wil niet naar die foto’s kijken maar naar je lachende gezicht. JE VOELEN,JE RUIKEN, JE HOREN! !

Lieve Petra en Gary, 1 jaar later….alleen nog foto, en ontelbare mooie herinneringen… ongeloofelijk!!

xxx

5 thoughts on “17 juli 2014 …………………………………17 juli 2015

 1. Nancy

  Lieve familie,

  Vandaag besefte ik dat ik al bijna een jaar lang iedere dag op deze blog kijk om te kijken of er al nieuws is over Gary… Bijna een jaar lang denk ik iedere dag aan jullie… Nog steeds niet te bevatten… Ik wens jullie heel veel sterkte…

 2. Inge

  Lieve familie en vrienden,al kende ik Petra en Gary niet persoonlijk toch leef ik al sinds de verschrikkelijke 17 de juli 2014 met de familie mee.
  Ik wens jullie heel veel sterkte vandaag en de komende tijd .

  Inge

 3. patries

  Lieve Ton, Anja, moeder Ida, Bob en Britt, alle lieve familie en vrienden….
  Jullie namen zijn al meer woorden dan die ik kan bedenken om te zeggen….
  Weer en nog steeds heel veel liefde en sterkte gewenst…..
  Liefs Patries xx

Geef een antwoord