Petra en Gary

5 Augustus. We blijven het vieren..Lieve Petra ..Gefeliciteerd !!

20140702_133419_resized

Weer een jaar voorbij, weer een jaar later.
Vandaag zou je 54 zijn geworden.
Weer het besef dat we je missen.
Kijk het filmpje en ook u weet wat we missen.

Petra, we houden van je !!

xxx

One thought on “5 Augustus. We blijven het vieren..Lieve Petra ..Gefeliciteerd !!

  1. Maassluis

    Ook al kende ik Petra en Gary niet persoonlijk, ze woonden achter mij en mijn dochter en nichtjes kende Gary wel…(van school / vriendschap / klasgenoten)
    Nog steeds denk ik veel aan deze ramp en vandaag in het bijzonder waardoor ik hier even kwam kijken. Wát een gemis moet dit zijn en wat een mooi filmpje. Ondanks ik ze dus niet kende kan ik jullie verdriet en gemis voelen. Heel veel sterkte allemaal.

Geef een reactie