Petra en Gary

DVD van de herdenkingsdienst

Van de herdenking is een video opname gemaakt. Inmiddels heb ik van meerdere kanten de vraag gekregen of deze ook te verkrijgen is. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf die de opnames heeft gemaakt. Er kunnen extra dvd’s en/of blue-Ray’s besteld worden.
Er zijn video dvd’s (2 dvd’s) verkrijgbaar, of er zijn dvd’s op mp4 formaat (=betere kwaliteit) verkrijgbaar. Deze kunnen bij hen besteld worden voor €18,70. Een blue-Ray disk kost €21,70. Als u hier interesse in heeft, stuur ons dan even een reactie op dit bericht en wij mailen u waar u hem kunt bestellen. U begrijpt wellicht dat we even willen filteren wie er een dvd wil hebben, we zitten er niet op te wachten als sensatiepers een dvd wil bemachtigen.

7 thoughts on “DVD van de herdenkingsdienst

 1. Diana van den Berg

  Lieve Ton, Anja , moeder Ida, vader van Gary,
  Vandaag weer een beladen dag.
  Ik hoop dat Gary vandaag eindelijk
  thuis komt. Wens jullie heel veel sterkte voor vandaag..
  Kan aan niets anders denken….
  Liefs, Diana

 2. Anita Vlemmings

  Geachte familie, allereerst gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Niet te bevatten, voor mij niet en al zeker voor jullie niet. Hopelijk kunnen jullie dit ooit een plekje geven zonder al te veel pijn. Ik wil alleen vragen of er al nieuws is over Gary? Heel veel sterkte….

 3. nelleke

  Hallo Anja en Ton,

  Ik wil graag de dvd hebben. En ik had jullie email niet. Ik had met Anja afgesproken dat ik zou reageren. Omdat Ik graag de speech wil van Ton.
  Wat was die mooi. Ik denk ook steeds weer aan jullie. Het houd niet op. Wat een spanning en dan ook nog met Ida.
  Ik leef zo mee met jullie.

  Liefs,
  Nelleke

Geef een reactie