Petra en Gary

Bedankt aan iedereen: Hartverwarmend !

Namens de familie wil ik echt iedereen bedanken voor de enorme steun die we tot nu toe hebben mogen ontvangen. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig we zijn met zowel de praktische hulp ( vrienden die al klaar zitten met een ontbijt voordat je je bed uitkomt, tot nu hebben we nog geen was gedaan, alle boodschappen worden zonder dat we lastig gevallen worden gedaan, het huis is nog nooit zo schoon geweest en alles wordt voor ons geregeld ) maar natuurlijk ook de emotionele hulp. Wat hebben wij hier veel aan gehad ! En hebben wij nog steeds.Op heel veel schouders hebben we uitgehuild maar ook jullie hebben je kwetsbaarheid aan ons getoond.

Je hoort het vaak…door dik en dun..het is echt waar!! Nooit zullen we dit vergeten.

Honderden telefoontjes, onvoorstelbaar veel kaarten, honderden berichtjes via wattsap en mails van allemaal in shock verkerende mensen die ons willen steunen en ook het verdriet van henzelf willen delen. Het is allemaal heel waardevol.

Bedankt, ook hier zijn geen woorden voor !

Bob, Britt, Tim, Anja, Ida, Piet,Rob, Jan, Louise, Sharon, Raoul en Ton

5 thoughts on “Bedankt aan iedereen: Hartverwarmend !

 1. toni van langeveld

  lieve ton, anja, bob britt en tim

  lieve schatten ik heb een enorme waardering voor jullie zoals jullie met veel kracht, sterkte en emoties weten te handelen. jullie zijn als een warme deken die ik de laatste weken regelmatig heb mogen ervaren. jullie zijn een voorbeeld voor velen. veel liefs en sterkte toni

 2. toni van langeveld

  lieve ton, anja bob, britt en tim

  hartverwarmende mensen waar nooit iets teveel voor is. ook ik heb dit de afgelopen weken mogen ervaren als een warme deken die om je heen geslagen wordt. ik heb een enorme waardering voor jullie hoe jullie liefdevol met veel kracht maar ook met veel emoties met elkaar sterk zijn en dit verdriet weten te dragen. lieve schatten in gedachten ben ik bij jullie en zie jullie als een voorbeeld voor velen. liefs nicht toni

 3. Nel van Langeveld-Breur

  Lieve Ton,Anja,Bob,Britt en Tim
  Wat doen jullie het geweldig en zijn jullie ons onmetelijk verdriet toch reuze sterk met elkaar. Ik omarm jullie iedere dag. xxxxx

 4. René & Heleen

  Lieve Ton, Anja, Bob, Britt& Tim,

  Wat een mooi blog lieve schatten…
  Konden we jullie intense verdriet, maar verdelen over onze vriendenkring, zodat we allemaal een beetje hebben, ipv jullie alles alleen!
  Helaas is dat niet mogelijk, maar weet, dat onze deur altijd openstaat voor jullie gezin en That we’re just a phonecall away!

  Love you xxxx

Geef een reactie