Petra en Gary

Lieve Petra, gefeliciteerd !

Lieve Petra,

Zoals al 53 jaar lang wilden we vandaag voor je zingen. Want vandaag zou je 53 geworden zijn.

Wat hadden we graag je voicemail ingesproken,die je dan na terugkomst van een dag op Borneo had afgeluisterd.

Wat hadden we graag je een app gestuurd met felicitaties. Wat hadden we dan voor leuke en gekke foto’s van je teruggekregen dat je , met Gary op een een of ander terras, met nieuwe vrienden een borrel nam.Slingers om je nek, feesthoedje op.

Wat hadden we graag een van je reisverslagen geopend waarin je heel uitgebreid vertelde wat je vandaag beleefd had, dat je door de hele bus met reisgenoten was toegezongen, dat Gary vanochtend al heel vroeg een slinger had opgehangen in jullie kamer, dat er door een reisgenoot een taart met kaarsjes was geregeld, dat je verbaasd was dat hij dat wist maar dat je “vergeten” was dat je gisteren wel tussen neus en lippen door had verteld dat morgen de grote dag was.

Wat hadden we graag s avonds op je geproost, en gezegd : Peet, je hebt het toch super voor elkaar.Als moeder doe je het hartstikke goed,je hebt de boel weer lekker op de rit, Gary gaat super en wie kan nou als alleenstaande moeder zeggen dat ze haar verjaardag viert in een tropisch land met haar zoon ?

Wat hadden we graag……
Wat hadden we graag……

Peet, wij proosten op je !

10 thoughts on “Lieve Petra, gefeliciteerd !

 1. Jeannette

  Lieve familie,
  Hoe triest nu het ongeval met moeder Ida, hoeveel kan iemand aan?
  Wij kunnen alleen weer ontzettend veel sterkte wensen, maar of jullie daar wat aan hebben.
  We waren een paar daagjes weg, en ik zei tegen mijn man nooit meer kan Petra van mooi natuurschoon
  Genieten, nooit meer op vakantie, nooit meer iets.
  Thuisgekomen lag de kaart van de herdenking dan is het precies zoals je zelf zo mooi kan verwoorden, zo definitief, er was al geen weg terug, naar met de kaart, en nu het nieuws van Petra,s identieficatie is het echt waar en moeten we gaan werken aan accepteren hoe moeilijk dat ook is.
  Gelukkig blijven ze levend in ons hart door alle mooie, verhalen, gezegde,s en vele herinneringen.
  Liefs, jeannette de graaf sportschool Schiedam

 2. jan en jeannette de graaf

  vandaag is dag wat hun terugkomst had moeten zijn, hoe pijnlijk is dit weer, de zwarte dagen rijgen zich aaneen, de tranen komen weer vanzelf. maar ze verdienen zo ons verdriet, hoe wij ons voelen is niet van belang, zij hebben hun jonge leven in moeten leveren. Er is vandaag geen blije thuiskomst, geen enthousiaste verhalen, er waren al geen mooie en bijzondere reisverslagen, die iedereen zo graag volgde. Er is geen geweldige ervaring bijgekomen. Ze komen niet terug.
  Er is niets, niets dan leegte, gemis en onpeilbaar verdriet. Weet dat ik heel erg veel aan jullie denk, en dat deze site zo belangrijk
  is, dierbaar ook, omdat je voelt dat je verdriet kan delen.
  heel erg veel liefs, jeannette de graaf

 3. marjan

  Kon vannacht niet slapen en zat buiten voor de tent. Heel veel sterren in de lucht. Welke zijn van Gary en Petra? Zijn t die twee rechts, dicht bij elkaar en helder schijnend of die links…die af en toe lijken te knipogen…
  lieve Petra, waar je ook bent…proost lieverd xxx

 4. Ada

  Lieve familie en vrienden van Petra en Gary,
  Ook ik werd vanmorgen wakker met een bericht op mijn facebook. ” Petra is jarig vandaag”.
  Ja, het is je geboortedag, maar vieren kunnen we het niet meer. Geen hoedje en slingertje, geen glaasje in de hand en een hartelijk welkom en gezelligheid. In onze harten leven jullie voort lieve Petra en Gary.
  En dat speciale plekje voor jullie en allen die jullie zo dierbaar zijn, zal er altijd blijven.

 5. Ada en Koos van Noort

  In Memoriam

  Petra van Langeveld (5 augustus 1961-17 juli 2014)

  Nooit meer een kaart te kunnen sturen t.g.v. van je verjaardag, nooit meer kunnen opbellen om je te feliciteren, nooit meer enthousiaste verhalen op 5 augustus uit een ver land. Nooit meer een kaart van je mogen ontvangen op onze verjaardagen, of een telefoontje, waarmee je steevast begon met “Ome Koos”.
  Rest ons nog de herinneringen en die zijn er ook voor ons heel veel.

  Speciaal op deze dag denken we aan jullie, Ida, Piet, Ton, Anja, Britt en Bob.
  Wij kunnen ons niet goed indenken, wat jullie doormaken, het verdriet, de onzekerheid.
  Wat goed Ton, dat je ons op de hoogte blijft houden!
  We hopen, dat het niet lang duurt voordat de familie rechercheur jullie komt vertellen, dat er een identificatie heeft plaatsgevonden van jullie dierbaren.

  Veel liefs!

 6. Theo en Harrie

  Lieve familie Langeveld en Slok
  Wat hadden we graag……..
  Jullie omschrijven het prachtig !
  Ook vandaag zouden we haar graag een smsje sturen, liefst zo vroeg mogelijk want Peet was altijd de eerste die zich meldde als wij jarig waren met veel smilies en kushandjes.
  Voor jullie allemaal, zeker vandaag weer , veel sterkte en we zullen ons vanavond eentje drinken ter nagedachtenis op Petra en Gary
  Dikke knuffels uit Maastricht

 7. Maritza de Vries

  Lieve familie,
  dat jullie nooit meer een haar verjaardag kunnen vieren mèt haar, dat is nog steeds niet te bevatten.
  We wensen jullie heel veel sterkte op deze dag, en voor alle dagen die nog komen. Heel veel liefs van ons alledrie.
  Hans, Maritza en Daphne de Vries

 8. Collega's Sales Support Shell

  Lieve familie, ook wij staan vandaag stil bij de verjaardag van Petra. We praten hier nog heel veel over haar. We denken aan jullie en kunnen ons voorstellen dat dit een hele moeilijke dag moet zijn. Veel sterkte, vanavond zullen we op haar proosten.

 9. Carla

  Lieve familie, ja dan krijg je vandaag de melding via Facebook dat Petra jarig is….dat is zo heftig om te lezen. Ik heb met een dikke keel en veel tranen wel voor jou gezongen lieve peet! Zal een borrel op je drinken en vandaag nog meer aan je denken…..een kaars heb ik al aangedaan! Dikke kus!

Geef een antwoord