Petra en Gary

Bloemen bij Petra en Gary thuis

Het medeleven is enorm.

Het medeleven is enorm.

3 thoughts on “Bloemen bij Petra en Gary thuis

  1. Willie Maria Wyndham

    Petra, het spijt me heel erg, dat je en Gary er niet meer zijn. Ik wist niet, dat wij jou niet weer aan de lijn krijgen. Die leuke tijden die wij hadden met klanten en hun vragen/opmerkingen…ja, die meneer doet het moeilijk, ja die mevrouw was lief en tevreden. Ik was verleden maand in Australie met vakantie en het vliegtuig maakte een tankstop in Kuala Lumpur. Daar had ik een vreemd gevoel gekregen er en er waren veel geannuleerde vluchten. Wij zullen je missen hier op kantoor. Liefs Willie

  2. Inge Wisselink

    Wat een groot verlies op zo’n tragische manier. Er zijn haast geen woorden voor. Wat een schok, wat een verdriet, wat is het zinloos. We wensen familie, vrienden en alle andere bekenden van Petra en Gary alle sterkte toe om dit verlies in de toekomst een plek te geven.

    Ronald, Inge, Jaari en Manuel van der Knaap

Geef een antwoord